Een waardige uitvaart bij UVIJ in Almere

Contact

Uitvaartverzorging IJsselmeergebied verzorgt de uitvaart van uw dierbare op een professionele, persoonlijke en passende manier. Wij staan voor waardigheid tot in de details bij elke ceremonie. Onze uitvaartleiders zijn begripvolle dienstverleners die hun vak verstaan en daarbij oprecht met u meeleven. We doen er alles aan om de uitvaartverzorging te bieden die uw dierbare verdient. 

Contact opnemen

Ontstaan UVIJ

In december 1996 zijn Henk Gouka en Wallize de Jonge gaan samenwerken en hebben ze de UVIJ opgericht. Gouka was bekend in de branche door zijn dagelijks werk als medewerker van het crematorium in Lelystad. Destijds gaf hij ook invulling aan diensten als die wens er vanuit de naaste familie was. Gecombineerd met de kennis van De Jonge - die in Enkhuizen een uitvaartonderneming runde - werd besloten de krachten te bundelen voor een nieuw bedrijf gericht op uitvaartverzorging in de IJsselmeerpolder. Hieruit is Uitvaartverzorging IJsselmeergebied ontstaan. Als één van de eerste bewoners streek Gouka neer in Almere. In 2019 heeft Gouka besloten om plaats te maken voor de volgende generatie. De werkzaamheden draagt hij in een langere periode over, zodat de kennis en het vakmanschap op een juiste wijze binnen het bedrijf blijven. Sinds juli 2019 wordt de UVIJ gestuurd door Klaas Kooiman.

Begrafenis boeket

Stijlvol en waardig

Een stijlvol afscheid en waardigheid, daar draait het om bij UVIJ. We begrijpen de impact die het verlies van een dierbare heeft op de nabestaanden. Daarom voorzien wij in meer dan organisatorische ondersteuning alleen. Wij denken en leven met u mee tijdens deze moeilijke rouwperiode. Gedurende het hele proces proberen we zo goed mogelijk persoonlijk contact met u te onderhouden. Op die manier kunt u er gerust op zijn dat de wensen van uw dierbare ten aanzien van zijn of haar afscheid worden verwezenlijkt.

Kaarsen voor herdenking

Transparantie voorop

Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel. We zorgen er altijd voor dat u volledig op de hoogte bent van alle opties en bijbehorende kosten. Dit betekent dat onze uitvaartleiders begripvolle en professionele gesprekspartners zijn, die u helder informeren en waar gewenst ontzorgen. Zo kunnen we een vreedzame uitvaart realiseren waarbij u en de andere nabestaanden op een waardige manier afscheid kunnen nemen van uw dierbare.