Persoonlijke uitvaartverzorging in de regio Almere

Contact

Bij Uitvaartverzorging IJsselmeergebied bent u verzekerd van een persoonlijke, passende uitvaartverzorging en een waardig afscheid van uw dierbare. We verzorgen begrafenissen en crematies in de regio Almere die volledig op uw persoonlijke wensen aansluiten. Transparantie staat daarbij voorop. Zo bespreken we vooraf precies wat wij voor u uit handen nemen en kunt u er gerust op zijn dat de ceremonie verloopt volgens uw wensen en die van uw dierbare.

Uitvaartleiders waar u op kunt vertrouwen

Er komt bij het verlies van een dierbare veel op u af. Het organiseren van de uitvaart kan door het verdriet zwaar vallen. UVIJ garandeert persoonlijke ondersteuning van begripvolle uitvaartleiders die u waar mogelijk in dit proces zullen ontzien.

De uitvaartverzorging: het proces voorafgaand aan de ceremonie

Voorafgaand aan de uitvaartdienst of plechtigheid spreken we met u alle organisatorische zaken door. Door onze ervaring en expertise weten we precies waarmee we zoal rekening dienen te houden in dit proces. Wensen van u en uw dierbare zijn hierbij leidend. U kunt er uiteraard altijd voor kiezen om bepaalde elementen van de organisatie zelf op u te nemen. Alle opties en wensen worden vooraf met elkaar besproken en door ons vastgelegd.

Om zoveel mogelijk rust en vreedzaamheid rondom de uitvaart te creëren, zullen we proberen de wensen van u en uw dierbare snel in kaart te brengen. We staan gedurende deze moeilijke periode voor u klaar om vragen te beantwoorden en de uitvaart zo waardig en passend mogelijk vorm te geven. 

We maken alle afspraken met u bij voorkeur in een persoonlijk gesprek. Zo kunnen we alle wensen en opties goed boven tafel krijgen. Uiteraard is het ook mogelijk om het contact via e-mail te laten verlopen. In dat geval kunt u een wilsbeschikking meesturen. Hierin kunt u aangeven wat u precies voor ogen heeft.
U kunt de wilsbeschikking hieronder downloaden en het ingevulde formulier mailen naar info@uitvaart-uvij.nl.

Download de wilsbeschikking
Gedecoreerde kist

Begeleiding tijdens de uitvaart

Uiteraard staat een van onze uitvaartleiders u tijdens de uitvaart bij. Zodoende hoeft u de verantwoording voor het verloop van de ceremonie of plechtigheid nooit alleen te dragen en kunt u rekenen op iemand die steun biedt en helpt beslissingen te maken. Het uitvaartcentrum en diens faciliteiten staan gedurende de afgesproken periode tot uw beschikking.

Crematie herdenking

Na afloop van de uitvaartceremonie

Na de uitvaart zijn er nog een aantal zaken die geregeld moeten worden. Uiteraard kunt u ook dan nog bij ons terecht. Mocht u na de uitvaart vragen hebben, dan beantwoorden wij die graag voor u. We staan u graag bij tijdens uw verwerkingsproces.